Henriëtte van Hedel studeerde rechten aan de Radboud Universiteit Nijmegen en was vervolgens docent staatsrecht aan dezelfde universiteit. Daarna was ze onder meer werkzaam in commerciële functies bij Lexis Nexis (Parijs) en de advocatenkantoren Loyens & Loeff en Fieldfisher (Brussel). Tegenwoordig geeft ze leiding aan SmartTrack, een bedrijf dat onderwijsmethodes ontwikkelt. Ze is als woordvoerder betrokken bij de Stichting Sociale Christendemocratie.

Bart-Jan Heine is secretaris van de Stichting Sociale Christendemocratie. Hij studeerde sociale geografie en bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht en in 2019 promoveerde hij op een proefschrift over de Nederlandse politieke besluitvormingscultuur aan het Instituut Politieke Wetenschap van de Universiteit Leiden. Thans is hij senior docent bestuurskunde aan de Thorbecke Academie in Leeuwarden. Hij publiceerde o.a. in Christen Democratische Verkenningen (CDV), Res Publica en recentelijk nog in Radix over het Nederlandse euthanasiedebat.

Maarten Neuteboom is sinds 2011 aan de Universiteit Leiden werkzaam als docent en verzorgt onderwijs voor de afdeling Moot Court. Daarnaast is hij aangesteld als onderzoeker/docent bij de afdeling Rechtsfilosofie, alwaar hij een proefschrift voorbereidt over “Liefde en rechtvaardigheid bij Dante Alighieri”. Van 2011-2017 was Neuteboom stafmedewerker van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA.

Paul Cassamento is docent maatschappijleer op een middelbare school in Eindhoven. Studeerde geschiedenis en leest in z’n vrije tijd het liefst over politiek, filosofie en religie.

Quinten Pluymaekers is penningmeester van de Stichting Sociale Christendemocratie. Hij studeerde rechten en promoveerde in 2012 in de rechtsgeschiedenis aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en was daarna werkzaam als counsel (Brussel) en advocaat (Amsterdam), gespecialiseerd in financieel aansprakelijkheidsrecht.