26 t/m 29 augustus 2021: Zomerschool voor nieuw christendemocratisch talent

Opdoemende kloven in de samenleving, toenemende ongelijkheid, de problematische toestand van de rechtsstaat, falende instituties, een bedenkelijke bestuurscultuur: de tijden zijn onstuimig, de golven in de samenleving lijken hoog te gaan.


Dat vraagt om een nieuw sociaal contract, een hernieuwing en herziening van de relatie tussen overheid, burgers bedrijven en organisaties. Dat vraagt om verantwoordelijke burgers, politici en bestuurders die zich niet blind staren op de golven, maar zich oriënteren op de sterren. 


Daarom organiseren de Stichting voor Sociale Christendemocratie en Appèltje-Eitje van 26 tot en met 29 augustus 2021 een zomerschool voor de christendemocraten van de toekomst. Voor iedereen die niet blind is voor de toenemende problemen in de samenleving, en die weet dat oppervlakkige campagneslogans niet genoeg zijn om de problemen op te lossen.  

Klik hier voor informatie of om je aan te melden.